СОВРЕМЕННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ФИЗИЧЕСКОМ ВОСПИТАНИИ И СПОРТЕ 2019 Г

203 М. В. Рымшина кандидат биологических наук, доцент ФГБОУ ВО «ТГПУ им. Л. Н. Толстого» (Тула, Россия) marivit17@yandex.ru Г. В. Красников кандидат биологических наук, доцент ФГБОУ ВО «ТГПУ им. Л. Н. Толстого» (Тула, Россия) gvkrasnikov@gmail.com В. С. Якушина кандидат биологических наук, доцент ФГБОУ ВО «ТГПУ им. Л. Н. Толстого» (Тула, Россия) mbdffen@mail.ru К ВОПРОСУ О РАЦИОНЕ ПИТАНИЯ И УРОВНЕ ЗДОРОВЬЯ СТУДЕНТОВ Аннотация . Показано преобладание низкого и среднего уровней здоровья (УЗ) с учетом вклада определенных индексов здоровья, изуче- ны особенности рациона питания и выявлены достоверные корреляции между выбранными параметрами рациона и УЗ студентов. Ключевые слова: рацион, уровень здоровья. M. V. Rymshina candidate of biological Sciences, associate Professor Tula state Leo Tolstoy pedagogical University (Tula, Russia) marivit17@yandex.ru G. V. Krasnikov candidate of biological Sciences, associate Professor Tula state Leo Tolstoy pedagogical University (Tula, Russia) gvkrasnikov@gmail.com V. S. Yakushina candidate of biological Sciences, associate Professor Tula state Leo Tolstoy pedagogical University (Tula, Russia) mbdffen@mail.ru TO THE QUESTION OF THE DIET OF NUTRITION AND THE HEALTH LEVEL Abstract. The prevalence of low and medium levels of health (HL) is shown, taking into account the contribution of certain health indices, studied the features of the diet and revealed reliable correlations between the selected parameters of the diet and HL students.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODQ5NTQ=